Diensten en Producten

Onze service bestaat uit allerlei zakelijke diensten. Deze worden tegen een zeer redelijk tarief of projectprijs uitgevoerd. Uw dienst zullen wij met grote deskundigheid uitvoeren. Binnen ons bedrijf hebben wij een grote kennis op het gebied van strategische, tactische en operationele inkoop, logistiek en supply chain management. Ook een project dat moet worden beheerd kunnen wij tegen een competitief tarief aanbieden.

Binnen de grote ondernemingen is door geldgebrek het idee ontstaan om meer gebruik te gaan maken van de door hun leveranciers aangeboden services. Het zogenaamde MKB kan hierdoor hun competentie en toegevoegde waarde aantonen. Men noemt dat met een deftig woord ook wel Value Sourcing. Hoe hier invulling aan te geven en/of te implementeren binnen je bedrijf is een specialisatie van BMK Inkoop en Supply Chain Consultants.

Wij hebben deze manier van werken, de processen en de daarbij gebruikte gereedschappen van het begin af aan helpen ontwikkelen, testen en binnen enkele bedrijven mogen uitrollen (implementeren).
Als u dus grote en snelle stappen wilt maken en u heeft de competentie of capaciteit zelf niet in huis, dan kunnen wij u hierbij helpen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons (zie hiervoor onze contact pagina).